Foreldre | Barnehagefotograf

FØR FOTOGRAFERING:

Vi fotograferer som regel enten ute eller inne med hvit eller grå bakgrunn.

Ut over dagen hender det at både håret blir mer rufsete og at barna skitner til klærne. Det er sjarmen med barnehagen og barn må få være barn. De ansatte i barnehagen har en travel dag og det er viktig at foreldrene forstår at barnehagefoto er et minne fra barnehagetiden og skal ikke erstatte en studio fotografering.

Når det er sagt, så kan man selvsagt velge klær som gjør at en kan bruke barnehagebildet til mer enn et bilde på barnerommet. Hvis en vet at en ønsker å bruke bildet til julekort, kan det være gøy å bruke feks en rød genser. Vet en at en har lyst på et minne fra barnehagen som et canvas/lerret i stuen kan en velge farge på klærne som passer inn til interiøret i stuen.

ETTER FOTOGRAFERING:

Tre til fire uker etter fotografering mottar dere en kode på en av tre måter sms, e-post, post. Dette er alt etter hvilken informasjon vi har fått av barnehagen. Dersom du ikke har fått noen kode og de andre i barnehagen har mottatt kode, har vi nok mottatt feil informasjon på deg. Da kan du kontakte oss på telefon 40 40 08 64 eller på e-post:  post@art-foto.no .

 

Hvis du lurer på hvordan nettbutikken fungerer kan du se en liten video her:

http://www.youtube.com/watch?v=4gwg-z052TU

Hvis du har lyst å se når TV Haugaland fulgte oss en dag på jobb se her:

http://www.youtube.com/watch?v=ioupMGmOatg

 

Ingen bilder i posten som du ikke ønsker.

I nettbutikken vår får du se bildene dine. Deretter kan du velge om du vil ha et bilde, eller om du vil ha en pakke. Du bestemmer!

Hvis du vil ha en pakke, velger du også selv, hvilke bilder du vil ha i pakken.

I tillegg kan du også velge mellom farge, svart/hvitt eller sepia.

Hvis du ikke ønsker bilder på fotopair kan du ha dem på for eksempel lerret. Vi har mange muligheter 🙂