Innovasjon | Barnehagefotograf

Vi liker å følge med i tiden og jakter stadig på bedre løsninger og produkter.

Vi liker nye idèer, produkter og løsninger. Vi er alltid åpen for nytenkning og får faktisk veldig mange gode idèer fra våre flinke kunder som gir oss masse gode tilbakemeldinger. Det er gull verdt for oss. Noe av det vi gjør per i dag er:

  • Nettløsning: Våre kunder får se bilder og velger selv hvilke bilder og produkter de ønsker. Vi flere ulike betalings løsninger blant annet er det mulig å betale med kort.
  • Facebook app: Foreldrene kan gratis og enkelt dele sine barnehagebilder på facebook.
  • Fotografering: Vi kan fotografere ute så vel som inne. Ved inne fotobruker vi nøytrale bakgrunenr som de fleste liker som feks hvit og grå bakgrunn.
  • Produkter: Foreldrene trenger ikke å velge bildene som papirkopier. De kan få de som filer, lerret, mobildeksel, eller andre ting. Her er det mange valg!
  • Du finner oss på de moderne platformene: https://www.facebook.com/artfoto.no  https://www.facebook.com/barnehagefotografene  http://www.pinterest.com/artfotonorway/ http://studio.art-foto.no

 

 

 

 

 

 

 

ART FOTO barnehagefotograf fotograferer barnehager på hele vestlandet. Der i blant barnehager i Stavanger, Haugesund, Karmøy, Tysvær, Bømlo, Stord og Bergen. ART FOTO barnehagefotografer har flere dyktige barnehagefotografer med utdannelse innenfor barnehagefotografi.  Barnehagefotografene er opptatt av høy kvalitet, miljøvennlige løsninger og innovative produkter. Barnehagefotografene har høy faglig kompetanse og kan fotografere både inne bilder og ute bilder. Innovasjon er viktig for ART FOTO og er en av de viktigste grunnene til at ART FOTO har hatt slik suksess innenfor barnehagefoto.