Hvordan lage bildevegg?

Det er bare så utrolig gøy med bildevegg! Man får samlet de fotografiene man er glad i, som gir deg en god følelse på en kul og kreativ måte. Her kan du blande plakater, barnehagebilder og andre bilder du har.

Så hvordan gjør vi det?

  1. Planlegging

Alle våre kunder får inkludert i fotograferingen en konsulenttime med oss i etterkant (bestillingstime). Vi har et spesielt software som kan simulere bilder med ramme osv inn på veggen til kundene våre. Dette er et utrolig greit verktøy i planleggings prosessen.  Kunden får skissen slik at de kan bruke den når de skal henge opp bildene.

dsc_3520

2. Forberedelse til oppheng

Hvis du har gipsvegger er det veldig kjedelig å lage masse hull som er feil. Derfor anbefaler vi å først tegne opp bildene på gråpapir og henge dem opp på veggen. Gjør det nøyaktig slik at alt blir riktig, her teller millimeterne og!

dsc_3532dsc_3533dsc_3534dsc_3535

Husk å skriv på hvilket bilde det er.

dsc_3538

Hvis bildet er større en gråpapiret, bare skjøter du på papiret.

dsc_3540

Bruk vater når du også henger opp prøvene, slik at du ikke får et skjevt resultat. Personlig liker jeg godt å henge opp med kit i stede for tape. (Fås kjøp hos feks Staples.)

dsc_3543dsc_3546

Lag et system i avstander. På dette bildet er det 2 cm mellom hvert produkt.

3. Mål hvor opphenget på rammen går

Opphenget på rammen kan varierer i lengte på hver eneste ramme, så her må du inn og måle slik at det blir riktig.

dsc_3551dsc_3549

Husk at på gipsvegger må du først ha inn driver før du kan sette inn skruen.

4. Heng opp bildene

Borr hull og sett i skruer  og heng opp bilder en etter en. Start på midten og jobb deg utover, så er det lettere å rette opp eventuelle feil.

dsc_3584

5. Ferdig!

dsc_7913